Tilbud!

Optimum Nutrition Protein Shake (5×500 ml) – Strawberry

Original price was: 200 kr..Current price is: 179 kr..

Få en lækker proteinshake med 20 g protein pr. flaske. Optimal smag og bekvemt format. Perfekt til træning og undervejs.

Køb her

Varenummer (SKU): 5509501291985275 Kategori:

Optimum Nutrition Protein Shake (5×500 ml) i smagen jordbær er den ultimative proteindrik, der ikke kun tilfredsstiller dine smagsløg, men også forsyner din krop med den nødvendige næring den har brug for. Uanset om du er en fitnessentusiast, en professionel atlet eller bare en person, der ønsker at leve sundt, så er denne proteinshake det perfekte valg for dig.

Med en forfriskende og lækker smag af jordbær, vil hver mundfuld af denne proteindrik vække dine sanser og give dig den nødvendige boost til din dag. Med en praktisk pakning på 5 flasker af 500 ml hver, kan du nemt tage din proteinshake med dig på farten, uanset hvor du skal hen.

Denne proteinshake fra Optimum Nutrition er ikke kun velsmagende, men den er også fyldt med høj kvalitets protein, der hjælper med at opbygge og vedligeholde din muskelmasse. Uanset om du træner hårdt i fitnesscenteret, løber lange distancer eller bare ønsker at tilføje mere protein til din kost, så er denne shake det ideelle valg for dig.

Med Optimum Nutrition Protein Shake (5×500 ml) – Strawberry kan du nyde en sund og velsmagende proteindrik, der giver dig den energi og næring, du har brug for, uden at gå på kompromis med smagen. Giv din krop det bedste og forkæl dine smagsløg med denne lækre jordbærproteinshake fra Optimum Nutrition.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Optimum Nutrition Protein Shake (5×500 ml) – Strawberry”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.